25 / 04 / 2024

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Melih Önder tarafından 250 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Fatih, Sultanahmet Küçükayasofya Mahallesi'nde kuruldu.



Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Melih Önder tarafından 250 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Fatih, Sultanahmet Küçükayasofya Mahallesi'nde kuruldu.

Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b.  Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik, yeme içme ve eğlence hizmetlerini yürütmek. c.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.   d.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. e.  Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. Bu amaçla ticari araçların alımını satımını kiralamasını yapmak. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. f.   Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. g. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. h.  Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemekli toplantılara yer tesis etmek. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. ı.   Her türlü restoran, cafe, lokanta, çay bahçesi, gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek amacıyla her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Colıseum Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Sultanahmet Küçükayasofya Mahallesi, Aksakal Sokak, No:5 


Geri Dön