26 / 04 / 2024

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı

Endeksa.com sponsorluğunda 20 Mart'ta emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor..

Krediye ulaşamayan konut alıcıları eski evlere yöneldi!

Yüksek faiz oranları nedeniyle krediye ulaşamayan konut alıcıları 1 ila 3 milyon TL'lik ucuz konutlara yöneldi. Sektör temsilcileri yaptıkları açıklamada her 100 konuttan sadece 7-8 tanesi kredi ile alınabildiğini kaydetti.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

Hepsiburada'da Süper Fiyat fırsatı! İşte Samsung 50Q67A 50 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart 2 Haziran fiyat list

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Hepsiburada Süper Fiyat teklifleri kapsamında 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV'leri indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı Haberi

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı

Endeksa.com sponsorluğunda emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor. Eğitim, 20 Mart 2018 tarihinde verilecek. Eğitimi, sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel verecek.  

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com sponsorluğunda gerçekleşecek “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim, Point Hotel Barbaros İstanbul‘da düzenlenecek. Eğitim, 10:00, 13:00 ve 15:30 saatleri arasında ikişer saatten üç seansta gerçekleştirilecek. 

1994'te Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olan Kürşat Tuncel, 1996'da Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı sene “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk kitabı yayınlandı. 

Kuruldaki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri de yürüttü. Tuncel, bu konuda SPK Tebliğ’ini...