26 / 04 / 2024

Alişan dükkanı

Alişan dükkanı

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Kapalıçarşı'da 12 milyon liraya satılık dükkan!

Ünü tüm dünyaya ulaşan İstanbul'da bulunan tarihi Kapalıçarşı'da kullanım alanı 9,20 metrekare olan dükkan, 12 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Aleyna Tilki babasına Kalamış’ta dükkan açtı!

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Ücretsiz kiralık dükkan! Bir şartla!

Müteahhit Ali Alkan Eğilmez Karaman'da 7 katlı site ve önüne bir dükkan inşa etti. Dükkanı fırıncıya kiralamak isteyen müteahhit site sakinleri ile karşı karşıya kaldı. 

Karat 34 dükkan fiyat listesi 2018!

Karat 34 dükkan fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden oluşan projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Alişan dükkanı Haberi

Alişan dükkanı

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını kapattı.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; Mehmet Tektaş, geçtiğimiz günlerde dükkanın sahibiyle sözleşmesini karşılıklı fes etti. 

Mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından dükkanı tahliye ettiğini belirten Tektaş, “Başka bir yere açacağız, 7 yıldır işlettiğim dükkanı kapattım” diye konuştu.