26 / 04 / 2024

Alişan maçka evi

Alişan maçka evi

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Muğla'daki Hanımağa Evi restore edilecek!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 3 bin 500 yıllık Stratonikeia Antik Kenti'ndeki Cumhuriyet dönemi "Hanımağa Evi", ustalar tarafından hazırlanan özel harçla kaşık kaşık işlenip, restore ediliyor.

Alişan Alibeyköy'den ev mi aldı?

Ünlü Şarkıcı Alişan'ın Alibeyköy'de ev aldığı iddia edildi. Kurulan dev bir siteden ev aldığı söylenen Alişan'ın evi için 1 milyon TL verdiği konuşuluyor.

Trabzon Maçka'da evler boşaltılıyor!

Trabzon Maçka Sukenarı Mahallesi’nde 20 yıldır heyelan korkusu yaşanıyor. Mahalleli, “yetkililer acilen burayı boşaltın ama masrafları karşılayamayız” dediklerini iddia ediyor.

Maçka'dan Karadeniz'e karayolu tüneli geliyor!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri olarak adlandırılan Maçka'da yapımına başlanan karayolu tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Karadeniz'de sahilinde bulunan Kumköy koyuna kadar uzanıyor.

Trabzon Maçka'da 2017 inşaat yılı olacak!

2016 yılı son muhtarlar toplantısını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Trabzon Maçka'da 35 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Trabzon’un Maçka ilçesinde 35 milyon TL’ye yapılması planlanan Beşyıldız Kentsel Dönüşüm projesi şekilleniyor.

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.

Maçka'daki HES projelerine vatandaşlardan tepki!

Maçka'da HES'ler ve taş ocakları vatandaşı isyan ettirdi. Yöre sakinleri HES ve taş ocakları nedeniyle derelerde su kalmadığını, balıkların öldüğünü ve patlatılan dinamitler nedeniyle mağdur olduklarını dile getirip yetkililerden yardım istedi.

Alişan: Evimin değeri 1,1 milyon lira!

Alişan 4,2 bin liralık saat koleksiyonu olduğu haberini yalanladı. Sanatçı, "Evim 1,1 milyon lira. Saatlerim nasıl o kadar olsun'' dedi.

Trabzon Maçka Belediyesi'nden evsizlere konut!

Maçka Belediyesi başlatılan proje kapsamında evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşlara ev teslimin devam ediyor.

Alişan Maçka Rezidans'taki evine eşya baktı!

Ünlü sanatçı Alişan İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Maçka Rezidans'tan aldığı yeni evi için eşya baktı. Alişan, AVM'deki alışveriş turunun ardından bir kafede günün yorgunluğunu attı.

Alişan, Maçka'ya taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Alişan maçka evi Haberi

Alişan maçka evi

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde annesi Suzan Tektaş'la Nişantaşı'ndaydı. Sahibi olduğu dönerciden çıkarken objektiflere takılan Alişan "Annem dükkanı teftişe geldi" diye espri yaptı. Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan şarkıcı, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak olan Alişan, "Baba ocağından ayrılıyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren yalnız yaşayacağım" dedi.