24 / 04 / 2024

alişan otel satın aldı

alişan otel satın aldı

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Meta’dan dikkat çeken satın alma! Hangi akıllı gözlük şirketini aldı?

Son dönemde artırılmış gerçeklik çalışmalarına iyiden iyiye yoğunlaşan Meta, bu alanda önemli bir satın alma daha gerçekleştirdi.

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

alişan otel satın aldı Haberi

alişan otel satın aldı

Ünlü şarkıcı Alişan'dan yeni yatırım hamlesi geldi. Kazandığı paranın bir kısmını gayrimenkule yatıran ve daha önce de Nişantaşı-Maçka bölgesindeki bir rezidanstan daire satın alan ünlü şarkıcı şimdi de gözünü otel yatırımına çevirdi. 

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Alişan'ın Galata'da bulunan butik bir oteli satın aldığı gündeme geldi.

Ünlü şarkıcının yatırımını kimsenin duymasını istemediği ve bu yüzden gizli tutuğu iddia edildi. 

Sadece yakın çevresi ve arkadaşı Demet Akalın'ın haberi olduğu hatta koronavirüs salgınının olmadığı dönemde Akalın'ın da Alişan'ı otelinde ziyaret ettiği de edinilen bilgiler arasında. 

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını...