28 / 03 / 2024

Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede

Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede

Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Sevim imzasıyla kuruldu.

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Armil Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armil Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İlhan tarafından kuruldu.

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özay Akbaş tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Martur Otelcilik Turizm Danışmanlık Satış Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Öngen tarafından kuruldu.

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ümit Çakır ve Cenker Sülün ortaklığında kuruldu.

Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede Haberi

Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi nerede


Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Sevim imzasıyla kuruldu.


Aliston Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a.   Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...