20 / 04 / 2024

Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. Etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

Aman dikkat! Alışveriş yaparken sakın bunu yapmayın!

Alışveriş, birçok kişi için keyifli bir deneyim olabilirken, doğru adımlar atılmadığında gereksiz harcamalar ve hayal kırıklıklarına neden olabilir. Alışveriş yaparken dikkatli olmak ve bazı hatalardan kaçınmak, bütçenizi korumanıza, ihtiyacınıza uygun ürünler seçmenize yardımcı olabilir.

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

İş Bankası hesabı olanlara harika bir haber! Alışveriş yap, 300 TL’lik indirim kazan!

İş Bankası, müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya haberi duyurdu. Enflasyondaki artış ve gıda fiyatlarının yükselişi gibi sorunlara duyarsız kalmayan İş Bankası, market alışverişlerinde indirime yönelik bir kampanya başlattı.

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

Sosyal medya alışverişleri özellikle Pandemi'den sonra küresel manada daha da çok yaygınlaştı. Adeta sektör haline gelecek kadar çoğalması beraberinde bazı sorunları da getirdi. Sosyal medya alışverişlerinde en büyük sorun 'alınan ürünün değişim aşaması' Peki bu sorunla ilgili neler yapılır.

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Yüksek emekli maaşı nasıl alınır? En yüksek emekli maaşını almak için ne yapılmalı? İşte detaylar!

Çalışanlar günleri geldiği zaman emekli olma hayalini kurarlar. Emekli olma hayali kuran kişilerin merak ettiği konuların başında yüksek maaş nasıl alınır? bulunuyor. İşte detaylar!

Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman Haberi

Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın 8-16 Mart tarihlerinde düzenleyeceği 10 günlük Alışveriş Günleri’ne 6 bin işletme katılıyor.


2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti (TDKB) Eskişehir, 8-16 Mart tarihleri arasında 'festival tadında' Alışveriş Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak. TDKB Ajansı tarafından Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. 10 günlük etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.


TDKB Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AVM’lerin alınmadığı, sadece Eskişehirli esnaf ve tüccara yönelik olan etkinliğin açılışı öncesi Doktorlar Caddesi’nden bir kortej yürüyüşü başlatılacağını belirterek, “Kortejde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ticaret Odası üyeleri, sponsor firmalar, Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri,...