24 / 04 / 2024

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Akdağlar İmar Emlak Yapı İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Yapılar Giyim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Şen tarafından kuruldu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Trade Plus Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Trade Plus Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mohamed Hosen Mohamed Bali tarafından kuruldu. 

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Haberi

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve buna bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, projeler, etüt tahlil ve müşavirlik, kontrollük ve diğer mühendislik hizmetleri ile inşaat işlerine bağlı taahhüt konuları, her türlü inşaat faaliyetini yapmak, devre mülk yapmak satmak, her türlü ihaleye girmek bu konularda başka bir şirketle birleşmek, şirketin faaliyetine dahildir..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Esentepe Mah.Büyükdere Cd. No.159/2...