24 / 04 / 2024

Alligator Boya dış cephe ürünleri

Alligator Boya dış cephe ürünleri

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Diyarbakır'da vinçten düşen işçi yaşamını yitirdi!

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki inşaatta vinç sepetinin içinde boya yapan Osman ve Yavuz Ataş zemine düştü. Osman Ataş olay yerinde hayatını kaybetti...

Konut satışlarındaki hareketlilik boya sektörünü de etkiliyor!

Akçalı Şirketler Topluluğu’nun CEO’su Akın Akçalı, "Faizlerin düşmesiyle, konut satışlarındaki hareketlilik olduğunda bu boya sektörünü etkiliyor. Türkiye’deki boyaların yüzde 80-85’i yenilemede kullanılıyor" diyor...

Addresistanbul'un dekorasyonda tercihi Alligator!

Alligator Boya, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunmaya devam ediyor.

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Dursun tarafından kuruldu. 

Plastik boya İnşaatçıların işini kolaylaştırdı!

Plastik boya veya akrilik boya, II. Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında plastiklerin geliştirildiği dönemde ortaya çıktı. Bilinen en eski boyalar, Zambiya’da Lusaka Mağarası’nda bulunan ve 350 bin yıl önceden kalan mineral esaslı toz boyalardır.

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Kentsel dönüşüm boya üretimini artırdı!

Aydın İnşaat ve Gemsa Boya Kurucu Ortağı Nihat Dizman, inşaat sektöründeki gelişmelerin boya üretim değerlerini artırdığını belirtti. Dizman, ''Kentsel Dönüşüm projelerinin bizim sektörümüze pozitif etkisi oldukça büyük'' diye konuştu.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Alligator Boya dış cephe ürünleri Haberi

Alligator Boya dış cephe ürünleri

Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor. Her renge hitap eden Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.


Üstün boya teknolojisi kullanılarak üretilen, binaların son kat dış cephe boyası Alligator Neon Silk, yüzde yüz saf akrilik emülsiyon esaslı, yeni pigment ve dolgu sistemiyle geliştirilmiş ipek mat yapısı ile boya trendlerine yepyeni bir anlayış getiriyor.


Özel bağlayıcı sistemi sayesinde organik ve inorganik canlı renklerde solmaya karşı yüksek düzeyde direnç gösteren Alligator Neon Silk, yeni geliştirilen silikon katkılı saf akrilik yapısı sayesinde ise yüksek UV direnci sağlıyor, üstün yapışma gücüyle uygulandığı yüzeylere çok iyi tutunuyor. Ayrıca CO2 bariyeri...