29 / 03 / 2024

Alligator Boya projeleri

Alligator Boya projeleri

Alligator Boya, renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi.

Addresistanbul'un dekorasyonda tercihi Alligator!

Alligator Boya, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunmaya devam ediyor.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Alligator Boya ile geçmişin izleri geri geliyor!

Alligator Boya farklı bir dünya sunuyor. Creative Effect grubu sağlıklı boya ürünleriyle mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor

Alligator Rusty, iç cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekanlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı farklı bir dünya sunuyor.

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Alligator Shine boya ile uzun süre parlaklık!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Alligator Yalı Boyası kusursuz bir görünüm sağlıyor!

Dış cephelere yeniden hayat veren Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor.

Alligator Shine ile yüzeyler cezbedici bir hava kazanıyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

Alligator Boya, dış cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Neon Silk Saf Akrilik İpek Mat Dış Cephe Boyası, güçlü formülü ve geniş renk yelpazesi ile farklılığını ortaya koyuyor. Yayılma özelliğinden dolayı uygulanan yüzeylere kolay sürülüyor, zaman ve işçilikte tasarruf sağlıyor.

Alligator Legno: Alligator'den yepyeni bir dekoratif çözüm!

Dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara farklı bir bakış açısı getiren Alligator, bir boya markası olmasının yanında, mekânları özel kılan boya harici ürünleriyle dekoratif fikirler oluştururken birbirinden farklı alternatifler de sunuyor.

Alligator ile dekorasyonda yepyeni bir trend!

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor.

Alligator Boya ile çocuk hastanelerine sağlık geliyor!

Alligator Boya, renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi.

Alligator Boya projeleri Haberi

Alligator Boya projeleri

Alligator Boya, “Kansersiz Yaşam Derneği” işbirliğiyle gerçekleştirilen renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi. Projede, çocuklarımızın tedavi gördükleri alanlar yenilenerek, onların iyileşme süreçlerinin renklendirilmesi ve bu alanların daha sağlıklı bir ortama kavuşturulması amaçlandı.



Tedavi gören çocuklarımızın hastalık imgesinden uzaklaşıp, umutlarını renklendirmeyi misyon edinerek hayata geçirilen bu renklendirme projesinde, onların bu süreci en mutlu şekilde atlatmaları hedefleniyor.


Alligator ELF serisi ile İçiniz Rahat Olsun


Hiçbir şekilde ağır metaller içermeyen Alligator ELF serisi, Alman RAL_UZ 102 standartlarına uygun olarak üretilmiş olup özellikle çocukların bulunduğu ortamların renklendirilmesinde gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Piyasadaki diğer boya markalarına göre çok daha sağlıklı olan ELF serisi, tam silinebilir olma özelliğiyle...