28 / 03 / 2024

Alligator Boya ürünleri

Alligator Boya ürünleri

Dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara farklı bir bakış açısı getiren Alligator, bir boya markası olmasının yanında, mekânları özel kılan boya harici ürünleriyle dekoratif fikirler oluştururken birbirinden farklı alternatifler de sunuyor.

Alligator Boya ile çocuk hastanelerine sağlık geliyor!

Alligator Boya, renklendirme projesi kapsamında, İstanbul Şişli Etfal ve İzmir Dr. Behçet Uz Hastanelerinin Çocuk Onkoloji Bölümlerini boyadan dolayı alerji olma ihtimalini en aza indiren ELF Serisi ile renklendirdi.

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Alligator Boya ile geçmişin izleri geri geliyor!

Alligator Boya farklı bir dünya sunuyor. Creative Effect grubu sağlıklı boya ürünleriyle mekânlar için sıra dışı alternatifler yaratıyor

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alligator Boya ürünleri Haberi

Alligator Boya ürünleri

Dekorasyon dünyasına tasarım odaklı yenilik ve trendler getiren Alligator Boya, yeni dış cephe boyası Legno ile ahşabın doğallığını duvarlara yansıtıyor. Uygulandığı yüzeylere ahşap görünümü veren Alligator Legno, geniş renk seçeneği ile birlikte estetik, sıcak ve dayanaklı bir görüntü yaratıyor.


Alligator Legno, saf akrilik yapısı ve özel pigment sistemi sayesinde renklerin canlılığını uzun süre koruyor. Bu özelliğiyle kullanımı ve koruması zor olan gerçek ahşap yerine, daha uzun ömürlü aynı efekti veren bir uygulama sağlıyor. Ağır iklim şartlarına karşı geliştirilmiş formülasyonu ile yüzeyle tamamen bütünleşiyor ve uzun yıllar dayanıklı kalıyor. Yüksek su iticiliği sayesinde yüzeyde su bırakmıyor. Uygulaması son derece kolay olan Alligator Legno, rahat desen alma özelliği sayesinde farklı ahşap dokuları elde edilmesini...