25 / 04 / 2024

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası fiyat

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası fiyat

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

Alligator Rusty, iç cephelere yeniden hayat veriyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekanlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı farklı bir dünya sunuyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Alligator Shine boya ile uzun süre parlaklık!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Alligator Yalı Boyası kusursuz bir görünüm sağlıyor!

Dış cephelere yeniden hayat veren Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor.

Alligator Shine ile yüzeyler cezbedici bir hava kazanıyor!

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Alligator Boya'dan Garantili Uygulama Hizmeti!

Alligator Boya, Renk Atölyeleri bayileri için sisteme aldığı “Garantili Uygulama Hizmeti” projesini hayata geçirdi.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası fiyat Haberi

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası fiyat

Farklı bakış açısı ile iç mekânlarda dekoratif ve fonksiyonel çözümler sunan Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.


Yenilikçi ürünleri ve üstün kalitesiyle sektöre yön veren Alligator Boya, boya kavramını dekoratif bir kulvara taşımaya devam ediyor. İç mekânlarda farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunan Aligator Boya, yeni ve fonksiyonel ürünlerini piyasaya sunuyor.


Farklı bakış açısı ile daha nitelikli ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan Alligator Boya, serinin ilk ürünü olan su bazlı Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.


Siyah renkli olan ve 2 kat halinde uygulanan Alligator Chalky Kara...