26 / 04 / 2024

Alligator Legno 2016

Alligator Legno 2016

Dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara farklı bir bakış açısı getiren Alligator, bir boya markası olmasının yanında, mekânları özel kılan boya harici ürünleriyle dekoratif fikirler oluştururken birbirinden farklı alternatifler de sunuyor.

Alligator Legno: Alligator'den yepyeni bir dekoratif çözüm!

Dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara farklı bir bakış açısı getiren Alligator, bir boya markası olmasının yanında, mekânları özel kılan boya harici ürünleriyle dekoratif fikirler oluştururken birbirinden farklı alternatifler de sunuyor.

Ümraniye Simart City 2016 yılında teslim! ön talep süreci devam ediyor!

İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Simart City ön talep süreci devam ediyor. Satışları yakında başlayacak olan Simart City projesi teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 186 daire bulunuyor.

Tarlabaşı 360'da kişiye özel ödeme seçenekleri! Rezidanslar 2016 yılında teslim!

Gap İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tarlabaşı 360, İstanbul Taksim Tarlabaşı bölgesinde yükseliyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan Beyoğlu Tarlabaşı 360 kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Bulvar İstanbul Evleri 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşecek. Projede yer alan daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Büyük Kumla Barajı 2016 Ekim'de hizmete girecek!

Gemlik İlçe Merkezi'nin 2045 yılına kadar içme, kullanma ve endüstri su ihtiyacının karşılanması için temeli 6 Temmuz 2013 yılında atılan Büyük Kumla Barajı'nın 2016 Ekim ayında hizmete gireceği açıklandı.

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Özkar - Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Trabzon Akçapark Evleri 2016 yılında teslim!

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Trabzon Akçapark Evleri'nin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Selective Port Evleri'nde teslimler Kasım 2016'da!

Toplam 320 adet dairenin yer aldığı Selective Port projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul Orman Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Alligator Legno 2016 Haberi

Alligator Legno 2016

Dekorasyon dünyasına tasarım odaklı yenilik ve trendler getiren Alligator Boya, yeni dış cephe boyası Legno ile ahşabın doğallığını duvarlara yansıtıyor. Uygulandığı yüzeylere ahşap görünümü veren Alligator Legno, geniş renk seçeneği ile birlikte estetik, sıcak ve dayanaklı bir görüntü yaratıyor.


Alligator Legno, saf akrilik yapısı ve özel pigment sistemi sayesinde renklerin canlılığını uzun süre koruyor. Bu özelliğiyle kullanımı ve koruması zor olan gerçek ahşap yerine, daha uzun ömürlü aynı efekti veren bir uygulama sağlıyor. Ağır iklim şartlarına karşı geliştirilmiş formülasyonu ile yüzeyle tamamen bütünleşiyor ve uzun yıllar dayanıklı kalıyor. Yüksek su iticiliği sayesinde yüzeyde su bırakmıyor. Uygulaması son derece kolay olan Alligator Legno, rahat desen alma özelliği sayesinde farklı ahşap dokuları elde edilmesini...