26 / 04 / 2024

Almadar Holıdays Turizm nerede

Almadar Holıdays Turizm nerede

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozoğlan ve Khaled Mohammed Aladb ortaklığında kuruldu.

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Days İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Soğunç ve Yasemin Aydın ortaklığında kuruldu.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Racovıta ve Hulusi  Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Nasıef ve Hasan Jamal ortaklığında kuruldu. 

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozoğlan ve Khaled Mohammed Aladb ortaklığında kuruldu.

Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Alaa Jawısh Ve Mohannad Jawıch ortaklığında kuruldu.

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, D.M.Ahmed Sharab, Yönel Altun ve Mouhamad Hadla ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hol Vizyon Gayrimenkul Gıda Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Almadar Holıdays Turizm nerede Haberi

Almadar Holıdays Turizm nerede

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozoğlan ve Khaled Mohammed Aladb ortaklığında kuruldu.

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her...