26 / 04 / 2024

almanya Lazzoni

almanya Lazzoni

Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve KKTC’de mağazaları bulunan ve Ankara’da başladığı üretimi ABD mağazaları ile dünyaya açan Lazzoni Mobilya, Avrupa piyasasına Almanya’dan girmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.

Almanya'da güneş enerjisi elektrik fiyatlarını indirdi!

Alman Solar Endüstri Demeği BSW-Solar yöneticilerinden Jörg Mayer. "Almanya'da elektrik fiyatlarının düşmesinin iki nedeni var. Birincisi fosil yakıtların ucuzlaması ile üretim maliyetinin düşmesi, diğeri ise en üst düzeyde bulunan fotovoltaik kurulumlar"

Lazzoni Mobilya Haliç'e otel yaptı!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyleyen Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut otelle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Mobilya firması Lazzoni'den Haliç'te otel: Lazzoni Otel!

MOBİLYA markası Lazzoni, 4'ü New York'ta olmak üzere yurt dışında 7, yurt içinde 15 mağazayla büyümeye devam ediyor. Mobilyadaki iddiasını sürpriz şekilde 'otelciliğe' de taşıyan firma, Haliç'te hayata geçirdiği otelin inşaatını tamamladı...

Burger King Almanya'daki şubelerini kapatıyor!

Almanya'da ortaya çıkan hijyen skandalının ardından Burger King, 89 şubesini kapatma kararı aldı. Bu karar, çok sayıda Türk de dahil yaklaşık üç bin kişiyi işsiz bırakacak

Lazzoni Hotel Aralık ayında Sütlüce'de açılacak!

Mobilya sektöründe kişiye özel tasarımlarıyla farklı bir yer edinen Lazzoni’nin Yeni Rönesans mimarisiyle inşa ettirdiği 5 yıldızlı oteli Lazzoni Hotel, Aralık ayında misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lazzoni Mobilya'dan Haliç'e 120 milyonluk otel!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut, Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyledi. Otel, 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı...

Lazzoni Mobilya 120 milyon TL'ye Sütlüce'de otel inşa edecek!

Lazzoni Mobilya, turizmdeki ilk yatırımını Sütlüce'de yapıyor. Lazzoni Mobilya'nın patronu Yaşar Kababulut, Lazzoni Hotel'in 120 milyon liraya mal olacağını söyledi. Otel, 132 oda 275 yatak kapasitesinde tasarlandı...

Almanya’nın sanayi üretimi tahminlerin altında kaldı!

Almanya 'da sanayi üretimi Eylül 'de yüzde 1.4 ile beklentilerin altında artış kaydetti. Reuters anketine katılan analistler, sanayi üretiminin Eylül'de yüzde 2 artmasını bekliyorlardı.

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Almanya'daki 10 bin odalı otelin hiç müşterisi yok!

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel. Otel 10 bin oda kapasitesine sahip..

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Almanya'da otoyollar yabancı araçlar için ücretli oluyor!

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, ülkede otoyolların ve karayollarının yabancı plakalı araçlar için ücretli hale getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırladı.Yasa tasarısına göre, "altyapı ücreti" olarak 2016 yılından sonra uygulanmaya koyulması planlanıyor.

S&P'den Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme!

S & P Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme yaptı. S&P: "Yalnızca Almanya'nın uygulayacağı bir teşvik paketinin etkisi Avro bölgesinin geri kalanı için az olacak" dedi.

almanya Lazzoni Haberi

almanya Lazzoni

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, mobilya sektöründe kalitesi ile yurt içinde kısa sürede adından söz ettiren firmalarının, sektörün en iddialı ülkelerinden ABD’deki mağazaları ile de yabancıların beğenisini kazandığını kaydetti.


Artan rekabet koşulları, küçülen dünya, dış pazarların kaliteli ürün ihtiyacının kendilerini yeni dış pazarlara yönlendirdiğini anlatan Kababulut, bu aşamada hedef pazar olarak gördükleri Avrupa’ya Almanya’dan girmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.


Kababulut, Almanya’yı Avrupa’nın en seçici, kalite ve konfora büyük önem veren tüketici kitlesi nedeniyle özellikle ilk pazar olarak belirlediklerinin altını çizerek, şöyle devam etti:


“Buradaki mağaza yöneticimiz Yağmur Topuz da 4 kuşaktan beri Almanya’da olması, ruh olarak bizimle benzerliği, girişimci özellikleri ile bu ülkede başarılı olacağımızın sinyalini veriyor. Almanya’da lüks tüketimin en yaygın olduğu şehirlerden Münih yakınlarındaki Friedrichshafen bölgesinde yakın bir zamanda açılması...