29 / 03 / 2024

almanyada bir köy satışa çıkıyor

almanyada bir köy satışa çıkıyor

Liebon, Almanya'nın Saksonya eyaletine bağlı en küçük köy. Öyle ki biri yeni olmak üzere toplam üç hanenin bulunduğu köyü gezmek yaklaşık yirmi dakika sürüyor...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kırmızı mercimeğe şoke eden zam! Bir ayda yüzde 33 zamlandı!

TÜİK verilerine göre ilk yedi ayda mercimek ihracat miktarı 232.1 bin ton olarak gerçekleşirken, ihracat değeri ise 230.4 milyon dolara çıktı. 2 senedir kilogramı 15 liradan işlem gören kabuklu kırmızı mercimeğin fiyatı ise son bir ayda yüzde 33,3 oranında arttı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Yükseliyor... Bir köşede eurosu olanlar sadece sizi ilgilendiriyor! Gümbür gümbür geliyor! Planınızı yapın

Euro/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Euro yükselirken yatırımcılar euro kurunu yakından takip ediyor. Euro gümbür gümbür geliyor. Bir köşede eurosu olanlar sadece sizi ilgilendiriyor planınızı yapın! Son dakika euro/TL kuru.

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

Evin önünde yatarken bile cep yakıyor. İşte evin önünde yatan bir otomobilin yıllık masrafı

Hiç trafiğe çıkmasa, hiç akaryakıt kullanmasanız bile kapının önünde tuttuğunuz bir otomobilin yıllık faturası epey kabarık. Bu fatura 2023 zamlarıyla birlikte epey can yakacak gibi. İşte yatan bir otomobilin yıllık masrafı...

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

İngiltere Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satıyor!

İngiltere, dünyanın dört bir yanındaki diplomatik faaliyetlerini finanse etmek amacıyla Tokyo Büyükelçiliği binasının bir kısmını satmaya karar verdi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Edirne'nin bir köyünde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı mecliste!

Edirne'ye bağlı bir köyde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti mecliste!

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

almanyada bir köy satışa çıkıyor Haberi

almanyada bir köy satışa çıkıyor

14 bin metrekarelik köyde evler dışında birkaç ahır, su kuyusu ve küçük bir gölet var. Başka da bir şey yok. Köyün 69 yaşındaki sahibi Carsten Schmidt, sağlık sorunları nedeniyle köyünü satışa çıkardı. Önceki yıllarda yapılan kazı çalışmaları sırasında Hunlara ait 2 bin 500 yıllık tarihi mezarların bulunması üzerine arkeolojik sit alanına çevrilen köy, 55 bin Euro'dan açık artırmaya konuldu. Ucuz benzin almak isteyenlerin tercih ettiği Polonya sınırına 60 kilometre uzaklıkta yer alan Liebon köyü, kültür ve fuar merkezi olan Dresden şehrine ise sadece 50 kilometre mesafede bulunuyor. Açık artırma şirketinin yetkililerinden Stefan Powels, çok yakın zamanda köy için alıcı çıkabileceğine işaret ediyor ve ekliyor: "Her gün bir köy satışa çıkarılmıyor...