26 / 04 / 2024

alo 181 dönüşüm

alo 181 dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 'Alo 181'in çok önemli olduğunu belirtirken, dönüşümü hızlandırdığını söyledi...

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

TOKİ 54 ilin 181 bölgesinde kentsel dönüşüm yapıyor!

TOKİ'nin şu anda 54 ilde 181 noktada kentsel dönüşüm faaliyeti yürüttüğünü aktaran TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel dönüşüm faaliyetlerindeki yaklaşımımız gelir elde etmeye dayanmıyor." dedi.

Çevre ve Şehircilik'ten kentsel dönüşüm hattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

Alo 181'e en çok kentsel dönüşüm soruldu!

Vatandaşların kentsel dönüşüm, tapu ve kadastro, çevresel konularda soru ve sorunlarının çözüm merkezi Alo 181 hattı oldu.

Kentsel dönüşümü soranların sayısı arttı!

Kentsel dönüşümü soranların sayısı arttı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "Alo 181" çağrı merkezini kentsel dönüşüm konusunda bilgi almak için arayanların sayısı geçen yıla göre yüzde 27 arttı.

ALO 181 en çok kentsel dönüşüm için aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181 'i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, Kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

Vatandaş kentsel dönüşümü merak ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181’i yılın ilk 10 ayında 149 bin vatandaş ararken, kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

Kentsel dönüşüm aramalarında yüzde 127 artış oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181’i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, Kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

Alo kentsel dönüşüm hattı numarası!

Kentsel dönüşüm yardımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer sorulara, ALO Kentsel Dönüşüm Hattı ile de yanıt bulunabiliyor. Kentsel dönüşüm hattı 24 saat hizmet veriyor. Peki Alo kentsel dönüşüm hattı numarası nedir?

Kentsel dönüşüm destek hattı!

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilen hususlara, kanun ve yönetmeliklerden ulaşılabileceği gibi merak edilen konular kentsel dönüşüm destek hattı olan Alo 181 aracılığı ile de öğrenilebiliyor..

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kurduğu Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kentsel dönüşüm hakkında bilgi almak için Alo 181'i soru yağmuruna tuttu.

ALO 181 en çok kentsel dönüşüm için aranıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın mevzuat alanına ilişkin olarak kurulan ve merkezi Trabzon'da bulunan 'ALO 181 Çağrı Merkezi'ne vatandaşlarca yapılan aramalar, ağırlıklı olarak Kentsel Dönüşüm ve çevre uygulamalarına ilişkin oldu...

Kentsel dönüşümü en çok İstanbullu merak ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca vatandaşla birebir iletişim kurabilmek amacıyla hayata geçirilen "Alo 181" çağrı merkezi, en çok İstanbul'dan aranırken, en fazla merak edilen konu ise kentsel dönüşüm oldu...

alo 181 dönüşüm Haberi

alo 181 dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen: Gerçekten alo 181 bizim için bu anlamda çok önemli. Bu konuda vatandaşımızda bilinç oluştu, bu daha da fazla artacak. Riskli binaların tespitiyle ilgili olarak, ilk başladığımız aylarda birer, ikişer binanın tespiti yapılırken artık günde 100'lerce binanın tespiti yapılıyor dedi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 'Alo 181'in çok önemli olduğunu belirterek, "Bu konuda vatandaşımızda bilinç oluştu, bu daha da fazla olacak. Riskli binaların tespitiyle ilgili olarak, ilk başladığımız aylarda birer, ikişer binanın tespiti yapılırken artık günde 100'lerce binanın tespiti yapılıyor" dedi. 

Gürgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının uzun yıllardır devam ettiğini ve geçen yıl çıkan...