29 / 03 / 2024

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi iletişim

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi iletişim

Özyeğin Üniversitesi - Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’ nin ikinci modül eğitimi tamamlandı. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’ nde ünlü mimarlar ders verdi. Eğitim, "Tasarım ve Geliştirme" başlığı altında gerçekleşti...

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 6 Ocak'ta açılıyor!

Perakende gayrimenkul sektöründeki kariyerine başarılı bir şekilde devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş adına, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte hayata geçen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nde eğitim, 6 Ocak'ta başlıyor...

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı. 

Avi Alkaş: Organize Perakende Bölgeleri kurulmalı!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, perakende sektörü için 2017’nin zor bir yıl olduğunu söylüyor. Bu duruma bağlı olarak Avi Alkaş, “Ülkemizde OSB çok yerleşmiş bir kavramdır. OSB’ler gibi OPB’ler kurmalıyız” diyor.

4. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul sertifika programı başlıyor!

3 yıl önce kurulan ve perakende, gayrimenkul sektörlerinde uzman akademisyenlerin yanı sıra her iki sektörün önde gelen üst düzey yöneticileri, patronları tarafından ders verilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 4’üncü kez kapılarını açıyor.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi 3. dönem mezunlarını verdi!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014 yılının Ocak ayında kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (AA PGM) 3'üncü mezunlarını verdi.

Perakende Gayrimenkul Merkezi 3'ncü mezunlarını verdi!

Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014'te hayata geçirilen, perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği merkezden 30 kişi mezun oldu.

Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi basın toplantısı yarın!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, 3. Dönem mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Işıl Erol’un konuşmacı olacağı 3. Sertifika Programı için Swissotel’de basın toplantısı gerçekleşecek.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi sertifika töreni 14 Temmuz'da!

Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, 3. Dönem mezunlarını vermeye hazırlanıyor. 3. Sertifika Programı için Swissotel’de 14 Temmuz Perşembe günü, saat 14:00’da basın toplantısı düzenlenecek.

MAPIC 2015, perakende ve AVM'de de yatırımcıları Tükiye'ye çekecek!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden eğitim programları!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, sektör duayenleriyle bir araya gelerek eğitim programları ve sempozyumlar hakkında bilgi verdi.

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi iletişim Haberi

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi iletişim

Gelişen ve her geçen gün önemini arttıran perakende ve gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek, bu alanda daha donanımlı insan kaynağı oluşturmak amacıyla geçtiğimiz Kasım ayında kurulan ve birinci sertifika programın ilk modülü 6-8 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin  ikinci modülü, ünlü mimarların verdiği eğitimle tamamlandı.


Merkezin 1. Sertifika Programının 2. modülünde, projeleriyle önemli başarılara imza atan Murat Tabanlıoğlu, David Leech, İbrahim İbrahim, Uygar Yüksel, Göker Erkman ve Neslihan Yıldız'ın aralarında bulunduğu mimarlar ders verdi.


Swissotel’deki Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü Tesisleri’nde "Tasarım ve Geliştirme" başlığı altında gerçekleşen eğitim programında işlenen dersler ve ders veren konuk mimarlar şöyle;


- "AVM&Perakende Perakendede Dizayn: Prensipler ve Denemeler "


     Murat Tabanlıoğlu (Tabanlıoğlu Mimarlık) ve David Leech  (Haskoll Architects and Designers)


 - "Mağaza...