24 / 04 / 2024

Alpaslan Çakar

Alpaslan Çakar

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcı Alpaslan Çakar, "Avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, yurt dışında yerleşik yatırımcılar için uzun dönemli yatırım aracı" dedi...

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mackolik İnternet Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ensari Kimdir?

Alpaslan Ensari kimdir Alpaslan Ensari mesleği nedir? Alpaslan Ensari eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Alpaslan Serpen Kimdir?

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Serpen kimdir? Alpaslan Serpen, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Serpen'in biyografisi.. 

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Kur Korumalı’da faiz yüzde 17’ye mi çıkıyor?

Kur Korumalı Mevduatta (KKM) faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından hangi gelişmeler olacak? KKM faizi yüzde 17’leri bulur mu? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, önemli son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Alpaslan Çakar Haberi

Alpaslan Çakar

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu Toplantıları kapsamında, avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı ile ilgili sunum yaptı. 

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar, avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracının yurt dışında yerleşik yatırımcılar için uzun dönemli yatırım aracı olduğunu söyledi. Çakar "Riski olmayan ve avro cinsinden kazanç sağlayan uzun dönemli iyi bir yatırım olarak düşünülebilir. Yurt dışında bu oranda bir getiri etmek oldukça zor." dedi. 

Amaç, yatırımcı tabanını genişletmek

Avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yurt içi ve dışında yaşayan yatırımcılara sunulan finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi amacıyla başlatıldı.

12 Eylül-12 Ekim 2018 döneminde, 5 hafta boyunca etaplar halinde avro...