20 / 04 / 2024

Alper İnşaat Yayalar Projesi nerede

Alper İnşaat Yayalar Projesi nerede

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi 30 Kasım'da basına tanıtılacaktı ancak Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi.

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

Satya Yayalar basın toplantısı 28 Nisan'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Satya Yayalar projesinin basın toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar!

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satya Yayalar projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Alper İnşaat Yayalar Projesi nerede Haberi

Alper İnşaat Yayalar Projesi nerede

İstanbul Pendik'e bağlı Yayalar Mahallesi Nezaket Sokak'ta Alper İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Alper İnşaat Yayalar Projesi toplamda 1.086 konut ve 19 dükkandan meydana geliyor. 


25 bin 290 metrekare alan üzerinde yükselen Alper İnşaat Yayalar Projesi'in inşaat alanı ise 144 bin 363 metrekare olarak belirlendi.  Projede 83 bin 400 metrekare konut, 2 bin 732 metrekare ticaret alanı olacak.


Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri arasında  1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler  yer alıyor. Alper İnşaat Yayalar'da daire teslimlerinin 2019 sonunda yapılması planlanıyor. 



Alper İnşaat Yayalar Projesi arsası:




Alper İnşaat Yayalar Projesi iletişim:

Tel: 0 (216) 420 86 86

Web: http://www.alperinsaat.com.tr/

Öznur YASLI /...