26 / 04 / 2024

Alper Saha Peker GYO

Alper Saha Peker GYO

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon Ocağı Kapasite Artırımı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Tüzün imzasıyla kuruldu.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Çiçek ve Bilgin Batuk imzasıyla kuruldu.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

Alper Saha Peker GYO Haberi

Alper Saha Peker GYO

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Alper Saha kimdir?

Avukat Alper Saha, özellikle finans sektörü, proje finansmanı, sermaye piyasası, birleşme ve devralmalar, rekabet, özelleştirme, kamu sözleşmeleri, gayrimenkul hukuku alanlarında çalışmalar yürütüyor.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2003 yılı mezunu olan Avukat Alper Saha 2008 yılına kadar serbest olarak çalışti. 2008'de ASH Hukuk Bürosu’nu kurarak mesleki faaliyetlerini sürdürdü. Saha, İstanbul Barosu’na üye isimlerden.

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni...