29 / 03 / 2024

alpiş inşaat

alpiş inşaat

Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin bu haftaki konuğuydu. Karaalp İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. İşte o röportaj...

Türker Proje Gayrimenkul Bursa'daki arsasını satıyor mu?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bursa'da bulunan arsa satışı hakkında bilgi yayınladı.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Alpiş Group gıda sektöründe büyüyor!

Hissedarı olduğu Üçkaşık Gıda'nın tamamını alarak gıda sektöründe büyüme sinyalleri veren Alpiş Group, Tavacı Recep Usta'dan sonra Bursa'ya yeni bir marka daha kazandıracak.

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

alpiş inşaat Haberi

alpiş inşaat

Bursa Hakimiyetin bu haftaki konuğu İstanbul Caddesinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp. Karaalp, İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. 



Merhaba Sertaç Bey... Öncekikle bize Alpiş İnşaat'ın kuruluşundan ve gelişiminden bahseder misiniz? 


Firmamız 2004 yılında Sertaç Karaalp ve kardeşleri Selim ve Kerim Karaalp tarafından inşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere Bursa'da kuruldu. Kurulduğumuz günden itibaren güvenli, titiz çalışmamız ve başladığımız her projeyi zamanında bitirip teslim etmemiz, konusunda uzman kadromuz ve tamamıyla müşteri odaklı kalite anlayışımız, kısa sürede Bursa'da tanınan ve tercih edilen bir firma olmamızı sağlamıştır. 


Bursa'nın sürekli değişen ve gelişen bir şehir olması, modem yaşam standartlarına uygun konutlar üretilmesi ihtiyacım doğurmuştur. 


İlimizde artarak devam eden konut açığının karşılanmasında Alpiş Group olarak...