24 / 04 / 2024

Alsaıf İnşaat nerede

Alsaıf İnşaat nerede

Alsaıf İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmomen Tebanı ve Ahmad Abou Chaar ortaklığında kuruldu. 

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Hepsi Burada Haziran ayında yine çok tercih edilecek! Powertec kurutma fön makinesinin fiyatı dibi gördü

Hepsi Burada yine uygun fiyatlı bir ürünle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Powertec Tr 901 saç kurutma fön makinesi ile kullanıcıların bütçesine hitap ederken ayrıca ekonominin güç dönemler yaşattığı zamanlarda bir insanların bir nebze olsun rahat nefes almasına olanak tanıyor. 

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Alman kalitesinde üretilmiş ve kendisini kanıtlamış ''Steiner fön makinesi'' Türkiye satış fiyatları merak ediliyor. İnternette araştırma yapan vatandaşlara özel fiyat araştırmasını haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Steiner fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 08 Mart 2023 fiyat listesi

 Ventoso Fön Makinesi saçlarınıza istediğiniz şekli hacmini bozmadan saçlarınızı yıpratmadan vermenin adı Ventoso   Peki Ventoso Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Hairens Fön cihazı Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi Üretim yeri Türkiye olan ve her saç modelini rahatça yapabileceğiniz Saç kurutma makinesi fiyatlarını araştırdık Peki Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfş İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Şanlıer tarafından kuruldu.

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatlarını merak edenler haberimöizi incelesin  Peki Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Alsaıf İnşaat nerede Haberi

Alsaıf İnşaat nerede


Alsaıf İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmomen Tebanı ve Ahmad Abou Chaar ortaklığında kuruldu. 


Alsaıf İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Alsaıf İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Molla Gürani Mah.T.Özal Millet...