26 / 04 / 2024

alsancak şebeke yenileme

alsancak şebeke yenileme

İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak.

Alsancak Stadı yenileme çalışması Temmuz'da başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 28 Nisan'da ihalesini yaptığı İzmir Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmaları Temmuz ayında başlıyor...

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

10 Kasım'da Alsancak’ta 5 saatlik su kesintisi!

Alsancak'ta süren yeni şebeke döşeme çalışmaları nedeniyle, 10 Kasım’da saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında (5 saat) Alsancak Mahallesi’nin bir bölümünde kesinti olacak.

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları!

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu, Alsancak Stadı'ndaki yenileme çalışmalarıyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini, planlanan projelerin meslek odaları ve tüm kamuoyuyla paylaşılmasını talep etti.

Kızılpınar'da çalışmalar başladı!

TESKİ tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak.

Alsancak Stadyumu yenileme çalışmaları başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir Alsancak'ta rıhtım yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Alsancak Limanı'nda, dev kruvaziyer gemilerinin kente turist getirmeye başladığı bu günlerde rıhtım yenileme çalışması yapılması tepki çekti..

Balçova su kesintisi Kasım 2014!

Yürütülen yol çalışmaları nedeniyle branşman ve şebeke yenileme çalışması yapılacak. Balçova'da 1 Kasım Cumartesi 2014 ile 15 Kasım Cumartesi 2014 tarihleri arasında su kesintisi yapılacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

alsancak şebeke yenileme Haberi

alsancak şebeke yenileme


Doğalgaz çalışmalarını fırsat bilen İZSU, sokakların yeniden kazılmaması için hızla harekete geçerek Alsancak’taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenilemeye başladı. İçme suyu branşmanlarının da yenilendiği çalışma 3 milyon liraya mal olacak. Daha önce Alsancak bölgesinin Fevzipaşa Bulvarı’ndan Liman’a kadar olan bölümünde içme suyu şebekesini yenileyen İZSU Genel Müdürlüğü, şimdi de Alsancak Mahallesi’nde şebeke yenileme çalışmalarına başlıyor. Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında 30 yıllık şebekeler basınca dayanıklı, ductil borularla yenilenecek ve su kaçakları önlenecek. Sokakların tekrar tekrar kazılmasının önüne geçmek amacıyla, doğalgaz çalışmalarının hemen sonrasında kanal ve içme suyu alt yapısı çalışmalarına başlandığını bildiren İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Yaklaşık 2 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yeniliyoruz. Şu ana kadar 500 metresi tamamlandı. İçme suyu branşmanları yenileniyor. Önümüzdeki günlerde...