26 / 04 / 2024

alsancak stadı çalışmaları

alsancak stadı çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Gökhan Nermanoğlu: Alsancak Stadı'nın yıkımı 1 ayda biter!

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

Esenyurt, Avcılar ve Silivri'de belediye ekiplerinin hasar tespit çalışmaları sürüyor. Silivrispor-Manisaspor maçı, Silivri Stadı'nın deprem sonrası tedbir amaçlı kapatılması nedeniyle Çatalca Stadı'nda oynanacak...

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

Hatayspor Stadı'nda çalışmalar hızlandı!

Hatayspor İkinci Başkanı Sunar, "Stadyumda çalışmalar hızlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumumuzun 2018-2019 sezonunun ikinci yarısından sonra devreye alınacağını tahmin ediyorum" dedi..

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 9 Eylül’de temelini attığı sembolik törenin ardından Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

alsancak stadı çalışmaları Haberi

alsancak stadı çalışmaları


Türk futbol tarihinde ilk resmi maça ev sahipliği yapan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'nın yeni projesi ve kullanım hakları için Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu Ankara'dan müjdeli haberlerle döndü. İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Hamza Dağ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İZVAK Başkanı Ali Erten ve Proje Mimarı Alper Aksoy ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'ü ziyaret eden Başkan Ekmekçioğlu, toplantı sonrası Bakanlığın Alsancak Stadı için süreci hızlandırmak adına düğmeye bastığını söyledi.


"ALSANCAK'IN TAKİPÇİSİYİZ"


"Stat projesinin detaylı olarak tarafımıza aktarıldığı toplantıda proje adına beklentilerimiz ve Altay Spor Kulübü'nün stat üzerindeki haklarını bir kez daha...