29 / 03 / 2024

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat iletişim

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat iletişim

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Cephe Sistemleri Metal Yapı Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Sacihan ve Esila Sacihan  tarafından kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Has Metal, Ankara'da inşaat projeleriyle öne çıkıyor!

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi, Tahsin Güctekin tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Anzer Sokak'ta kuruldu.

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Metin Elikara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mühürdar İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Güler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Rize Sokak'ta kuruldu.

Metal Gayrimenkul sermaye arttırımından elde edilen fonun kullanım amacını açıkladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu' na ( KAP ) yaptığı yazılı açıklamada sermaye arttırımından elde edilen fonun hangi amaçla kullanılacağına ilişkin raporu yayınladı...

Öncüsan Metal Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öncüsan Metal Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi, Saliha Duran tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Dr. Sadıkahmet Caddesi'nde kuruldu.

Fe Metal İstanbul merkezde arsa arıyor!

İNŞAAT malzemeleri satış faaliyetlerinden kazandığı tecrübeyi, 2000 yılından bu yana yaptığı inşaat projelerine aktaran Fe Metal, İzmir Çiğli'deki Anatolia Park Evleri'nin satışlarına hızla devam ediyor...

Serinoks Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serinoks Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Karakuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat iletişim

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A)Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara Demir Çelik bilumum metal ve plastik malzemeden Isı yalıtımlı, giydirmeli ve izolasyonlu dış cephe kaplama işleri yapmak. B) Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara Demir Çelik bilumum metal ve plastik malzemeden konsrüksiyon işleri yapmak. C)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak D. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve tadilat işleri yapmak. Şirket yukarıda belirtilen...