25 / 04 / 2024

altın alım satımda yeni dönem

altın alım satımda yeni dönem

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kuyum işletmeleri 2021 sonuna kadar yetki belgesi alacak. Belge için işletmede en az 1 kişinin ustalık belgesi sahibi olması gerekecek." dedi.

Borsa İstanbul'da ocakta yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların ocak ayı itibariyle en fazla alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. İşte yabancıların en çok alım ve satım yaptığı 10 hisse.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Konut alım satımda yeni dönem! Sistem baştan sona değişiyor!

Konut alım satım işlemlerinde Gayrimenkul Değerleme Sistemi adıyla yeni bir dönem başlıyor. Tapuda rayiç bedel yerine gerçek değer üzerinden yapılan işlem hem devletin gelir kaybının önüne geçecek hem de vergi ve harç oranlarını düşürecek.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

10 sene önce asgari ücretle 10 gram altın alınabiliyordu, bakın şimdi ne kadar alınabiliyor!

Türkiye'de ekonomik gelişmelerle birlikte asgari ücretin altın karşısındaki alım gücü merak konusu oldu. Son asgari ücret zammının ardından, asgari ücretli vatandaşların altın alım gücü hakkında karşılaştırmalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

altın alım satımda yeni dönem Haberi

altın alım satımda yeni dönem

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Kuyum Ticareti Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kuyum sektörüne yönelik düzenlemenin, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile iş birliği içinde sektör temsilcilerinin yanı sıra ilgili tarafların görüş ve katkıları alınarak hazırlandığına işaret eden Pekcan, "Düzenlemeyle kuyumculuk faaliyetlerinde hizmet kalitesinin artırılmasını, haksız rekabetin ortadan kaldırılmasını ve kayıt dışılığın önlenmesini amaçlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pekcan, düzenlemeyle kuyumculuk faaliyetlerinin adil rekabet koşulları altında yapılmasının ve sektörün daha nitelikli hale getirilerek sağlıklı bir işleyişe kavuşturulmasının hedeflendiğini bildirdi.

Yeni dönemde kuyum ticaretinin, işletmesi adına yetki belgesi alan tacirler ile esnaf ve sanatkarlar tarafından yapılacağını vurgulayan Pekcan, halihazırda faaliyette olan kuyum işletmelerinin 31 Aralık 2021'e kadar durumlarını Yönetmeliğe uygun hale getirerek yetki belgesi almaları gerektiğini kaydetti.

Pekcan, yetki belgesinin,...