26 / 04 / 2024

Altın Çekül başvuruları

Altın Çekül başvuruları

2017’nin en iyi yapı malzemesi seçilecek. Altın çekül ödüllerine başvurular başladı. 

Altın Çekül için son gün 14 Ekim!

Yapı-Endüstri Merkezi’nin YEM Ödülleri Projesi kapsamında, 24. Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve Altın Çekül “Fikir Ödülü”ne başvurular devam ediyor. Son gün 14 Ekim 2016.

Yapı sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül'e başvurular başladı!

Bu yıl 24. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve 2016 yılı itibariyle verilecek olan “Altın Çekül Fikir Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü ve fikri belirlenecek.

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

'Yerinde Dönüşüm' projesi başvuruları başlıyor! İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yerinde Dönüşüm' projesi başvurularının başlayacağı tarihi duyurdu. Peki, "Yerinde dönüşüm" projesi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Altınların efendisi İslam Memiş'ten altın alacaklara flaş tavsiye... Altını böyle alan köşeyi dönecek

Altın konusunda yaptığı başarılı tahminlerle adını duyuran İslam Memiş'ten ucuz altın almanın yöntemlerine ilişkin flaş açıklamalar geldi. İslam Memiş'in yöntemini dinleyenler altında ciddi kar edeceğe benziyor.

Altında rota yeniden mi oluşturuluyor? Altın 2 bin doları ne zaman aşacak? İşte uzmanların tahminleri…

ABD’de başlayan bankacılık krizinin ardından piyasalarda yaşanan panik havası ile birlikte altına olan talep arttı. Bankacılık krizinin başlangıcından bugüne geçen 11 günlük süreçte ons altın yüzde 8 oranında değer kazandı. Peki, önümüzdeki süreçte altın nasıl bir rota izleyecek?

Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki oynaklığı dikkate alarak yılsonu tahminini güncelledi. Dolar ve gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! O isim peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!..İşte ayrıntılar...

Altın Çekül başvuruları Haberi

Altın Çekül başvuruları


Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 25’inci kez düzenlenecek olan, yapı malzemesi alanında yeni ürün, teknoloji ve fikirleri desteklemek amacıyla gerçekleştirilen 25. Altın Çekül; “Yapı Ürün Ödülü” ve “Fikir Ödülü”ne başvurular başladı.

Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü ve en iyi fikrinin belirleneceği altın çekül ödülleri  için son başvuru günü 18 Ekim 2017, Çarşamba olarak belirlendi. 

“Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü” için başvurularda aranan özellikler; öncelikle yapı bünyesinde yer alması ve uygulanarak yapıya katkı sağlaması olarak belirtildi.

Ardından ürünler, üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde; akılcılık ve enerji tasarrufu çevreye ve sağlığa zararlı olmayan, yerli kaynakların da kullanılması gibi kriterlere göre değerlendirmeye tabi tutuluyor. 

Jüri Üyeleri:

Ali BAKOVA

Tasarımcı, Ali Bakova Design

Yrd.Doç.Dr. M. Cem ALTUN

Y. Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi

Prof.Dr. Hasan ŞENER

Y. Müh....