18 / 04 / 2024

Altın Emlak Hakan Erilkun

Altın Emlak Hakan Erilkun

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun 3 Mart 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Erilkun, Altın Emlak'taki görevine 2010 yılında başlamıştı.

Konut satışlarına kredi dopingi!

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sonucu alınan yeni karara göre artık konut satışlarında yüzde 25 olarak uygulanan peşinat zorunluluğu yüzde 20’ye indirildi. Buna göre konut satışlarında ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanılabilecek.

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun: Tapuya gitmeden ödemeden emin olun!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, satış işlemi bittikten sonra, satıcının parayı almamış olması durumunda herhangi bir hak iddia edilemediğini söyledi

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Kentsel dönüşümde yeni dönemle birlikte süreç hızlanacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile kentsel dönüşüm sürecinin daha hızlı olacağını açıkladı.

Sahte emlak ilanları engellenecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle tüketici mağduriyetlerine yol açabilen sahte ilanların engellenmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Türkiye'de seçimlerin neticelenmesiyle beraber döviz kuru ve altın ücretlerinde çıkış görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik ikazlar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sualini yanıtladı. 

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

2022 yılında gayrimenkul satanlar dikkat! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 sene içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançların, değer artış kazancı kapsamında olduğunu dile getiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli açıklamalar yaptı.

Gram altın Haziran'da tam bu kadar olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, gram altının Haziran'da tam bu kadar olacağını duyurdu! Acilen bakın, sakın kaçırmayın! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Elinde altın olanlar hemen harekete geçsin! Gözlerinize inanamayacaksınız! Bunu yapan 3 ay içinde 40 bin lira kazanacak!

Elinde altın olanlar yatırımcılar için Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran'dan kritik uyarı geldi. KKM Altın Hesabı'nı değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Başaran, ''bunu yapan 3 ayda 40 bin lira kazanacak'' dedi. İşte ayrıntılar...

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Emlak Hakan Erilkun Haberi

Altın Emlak Hakan Erilkun

110'a yakın ofisi ile 23 ayrı şehirde faaliyet gösteren, sağlam bir emlak franchise zinciri halini alan Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun 3 Mart 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. 


Altın Emlak'taki görevine 2010 yılında başlayan Erilkun, 1997 ile 2010 yıllar arasında Turyap'ta Organizasyon Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. 


Erilkun, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 1997 yılında mezun...