26 / 04 / 2024

altın fiyatları 16 mayıs 2022

altın fiyatları 16 mayıs 2022

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merakla beklenen o açıklamalar...

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Altında son dakika kıyameti! Gram, yarım, çeyrek ve tam altın kaç TL? 16 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerinde gözlemlenen değişime göre hareketli bir seyir izliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 16 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

16 Haziran 2023 altın fiyatları! Çeyrek altın yükseldi mi? Bugün gram altın ve ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.488,01 liradan satılıyor. 16 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 16 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. 16 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

altın fiyatları 16 mayıs 2022 Haberi

altın fiyatları 16 mayıs 2022

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 1 gram bile altını olan altın fiyatlarının düşeceğini mi yoksa yükseleceğini mi merak ediyor. 

Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Stratejist Cüneyt Paksoy merak edilenleri açıkladı...

Rusya Ukrayna Savaşı ile artan jeopolitik riskler sonucu güvenli liman gömleğini giyen altın, bu yılın Mart ayının başında adeta zirve yapmıştı.

Fakat daha sonra Fed yönlü baskı yemeye başlayan altın fiyatları, ons öncülüğünde geriledi. Ons altın yeni haftaya başlarken 1.786 dolar bandına çekildi ve 31 Ocak 2022 tarihinden beri görmüş olduğu en düşük seviyeyi gördü.

Sabah'ta yer alan habere göre, ons altın fiyatlarındaki bu geri çekilme ile yurt içinde gram altın 900 lira psikolojik bandının aşağı yönlü kırarak,...