25 / 04 / 2024

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat adres 

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat adres 

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akdemir tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Halit Almutairi tarafından kuruldu.

Emlak, dolar ve altın yatırımcıları dikkat! Piyasa Kahini İslam Memiş balonun ne zaman patlayacağını açıkladı

Piyasa Analisti İslam Memiş, döviz, altın ve emlak piyasaları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat adres  Haberi

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat adres 

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi konusu:
Şirket ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yurt içinde ve yurt dışında inşaat,emlak inşaat malzemelerinin tümünün pazarlanması alanında gayrı menkul satış müzayede ve satış ihaleleri yapabilir,iştigal konusu ile ilgli kurs eğitim öğretim hizmetleri paneller düzenlemek temsilcilik (franchise)gazete dergi ilanları çıkarmak bina yöneticiliği bilgisayar yazılımları yaptırmak gerektiğinde üretimde bulunarak ekonomik ve teknolojik faydalar sağlayacak yatırım ve çalışmalar yapmak ve 17.1.2018 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Adres: Şirinevler Mah.Meriç Sk. Ünal İş Merkezi Blok No:13/8...