25 / 04 / 2024

altın gramı düşüyor mu

altın gramı düşüyor mu

Altın fiyatları neredeyse tüm varlık sınıflarından daha zayıf bir performans gösteriyor. Uzmanlar altınla ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu...

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?

Pandemi sürecinde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları altüst oldu. Yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altın için 2021 yılında rüzgar tersten esiyor. Peki altın fiyatları yeniden yükselecek mi? Altın almalı mı satmalı mı?

Uzmanından gram altın tahmini! 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları döviz kuru, altının ons değeri ve küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izlediği kaydedildi. 4 Şubat 2024 çeyrek, tam, gram altın fiyatları ne kadar?

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

Altın gram fiyatı ne kadar? Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın gram fiyatı yükseliş yönlü hareketlerini sürdürmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı hafta içi 2000 dolar psikolojik seviyesine kadar düşmesinden sonra kayıplarını geri almış durumda. Dolar kuru ve ons altın ile yön bulan altın gram fiyatı ise yükselişini güçlendirdiği görüldü.

Son dakika! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın dördüncü işlem gününde de altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 56 TL oldu. 18 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar oldu?

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç TL? 28 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde altının ons fiyatı 1876 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları tepektaklak oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 28 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

altın gramı düşüyor mu Haberi

altın gramı düşüyor mu

Altın fiyatları neredeyse tüm varlık sınıflarından daha zayıf bir performans gösteriyor. Sarı metal; borsaların, tarım ürünlerinin, petrol ve başta bakır olmak üzere temel metallerin gerisinde kaldı. Uluslararası piyasalarda altın fiyatı, ABD Hazine kağıdı getirilerinin yükselmesinin neden olduğu satış baskısıyla 1.765,28 dolar/ons seviyelerine düştü. Bu nedenle teknik görünüm zayıflık sinyalleri vermeye devam ediyor. Ancak analistler er ya da geç bunun değişeceğini ve özellikle borsalarda yaşanan rotasyon nedeniyle yükseliş sırasının yakında altına gelebileceğini düşünüyor. Zira merkez bankalarının enflasyonist hamleleri sonrasında yatırımcıların, değerinin altında kalan ürünlere yönelmesi planlanıyor.

Takvim'de yer alan habere göre; piyasalarda ekonomik toparlanmanın yaşanacağı ve enflasyon oluşacağı beklentisiyle teknoloji şirket hisseleri önderliğinde hisse senetleri piyasalarına satış geliyor. Marketplace analisti Andrew Hecht, şu yanıtı veriyor: "Hisse senedi piyasalarında yaşanan rotasyon...