26 / 04 / 2024

altın kaç lira olacak

altın kaç lira olacak

Altın fiyatları son 3 ayda güçlü merkez bankalarının etkin faiz artırımı politikaları yüzünden beklenen performansını göstermekten uzak kaldı. Piyasalarda savaşın etkisiyle beliren jeopolitik riskler yatırımcının altına olan yönelimini yeniden sağlayabilir beklentisi mevcut. İşte ayrıntılar..

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmesi yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Cumhuriyet altını kaç lira? 8 Temmuz 2023 altın fiyatları.

altın kaç lira olacak Haberi

altın kaç lira olacak

Küresel piyasalarda altın fiyatları son üçüncü ayını da kayıpla kapatmaya hazırlanıyor. Dünyanın rezerv parası doların kuvvetlenmesi ve ABD ve AB Merkez Bankalarının yükselen enflasyona karşı attığı sert adımların etkisiyle 2021’in başından bu yana çeyreklik bazda en sert düşüşü yaşayacak.

Altın Haziran ayının son günden sakin bir seyir izlese de değerli metal, nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayan ikinci çeyrekte 2021 başlarından bu yana en kötü çeyreklik performansını gösterdi. Doların diğer para birimleri karşısındaki yükselişi bu zaman diliminde yatırımcıların değerli metalden uzak durmasına neden oldu.

Çeyreklik bazda ikinci çeyrekte yüzde 6,2 gerileyen altının spot piyasadaki ons fiyatı bugün yüzde 0,4 kayıpla bin 807 dolar seviyesinde seyrederken ABD vadeli altın işlemleri de 1807 dolara düştü.

İç piyasada dolar/TL’nin 16,70 seviyelerinde seyretmesiyle birlikte gram altın 985 lira seviyelerinde bulunurken çeyrek...