19 / 04 / 2024

altın ne zaman yükselecek 2022

altın ne zaman yükselecek 2022

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Uzman isim İslam Memiş piyasalardaki seyri de değerlendirdi. Gram altın fiyatı için uyarı yapan İslam Memiş, “1000 TL altındaki rakamlara kanmayın” diye konuştu.

Altını olanlar hemen buraya bakın! İslam Memiş'ten bomba gibi tahmin geldi! Bu rakamları duyan kulaklarına inanamadı!

Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan altındaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.  Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş elinde altın olanlar için bomba tahminler yaptı. İşte o açıklamalar...

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, ons altın ve döviz kurlarındna aldığıu destekle rekor üstüne rekor kırıyor.  Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın!24 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alev aldı! Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

21 Ocak Cumartesi günü altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını takip ediyor. Altın bugün resmen alev aldı. Bu rakamları gören yerinde duramayacak! Gram altın ne kadar oldu? 21 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenin dili tutulacak! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 18 Ocak altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1897 dolara kadar geriledi. Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenin dili tutulacak! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 18 Ocak 2023 canlı altın fiyatları...

Altında geri vites! Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın geri vites yaptı. Gram altın, çeyrek altın tam altın, ata altın ne kadar oldu? 17 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Altının resmen freni patladı! Gram altın ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altının resmen freni patladı. Ons alttın bugün 1926 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar oldu? Elinde altını olanlar hemen baksın. 16 Oca 2023 canlı altın fiyatları...

Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu ise yanıt arıyor. Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu! İşte İslam Memiş altın tahmini son dakika...

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu! Ne altın ne dolar! Elinde 1 tane bile olan havalara uçacak! Hazır olun!

2022 yılının en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Ne altın ne de dolar elinde 1 tane bile bu yatırım aracı olan havalara uçacak! 

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 15 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

15 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, Cumhuriyet altını ne kadar? Bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 15 Aralık Perşembe 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

altın ne zaman yükselecek 2022 Haberi

altın ne zaman yükselecek 2022

Yatırımcılarına gözdeleri arasında yer alan dolar kuru hızla değer kazanırken altında düşüş devam ediyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının seyri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tahminleri genel olarak tutan Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, ‘Altın fena patlayacak’ dedi hatta tarih verdi. 

Peki İslam Memiş açıklamalarının devamında neler söyledi? Altın ne zaman patlayacak? Gram altında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili o açıklamaları...

Peki İslam Memiş açıklamalarının devamında neler söyledi? Altın ne zaman patlayacak? Gram altında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili o açıklamaları...

Kamupersonelinet tarafından aktarılan habere göre, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında son alım fırsatı olduğunu söyleyerek, ekim ayına işaret etti.

Piyasalara Yüksek Enflasyon...