25 / 04 / 2024

Altın Örümcek Ödülleri

Altın Örümcek Ödülleri

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Hurriyetemlak.com Altın Örümcek Ödülü'nü aldı!

Hurriyetemlak.com, 11. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde ‘Seri İlan’ kategorisinin 1. si seçildi. Yenilikçi yaklaşımıyla her geçen gün inovatif çözümler sunan Hurriyetemlak.com'da kullanıcılar; satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarına ulaşabiliyor

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Altında sert düşüş! Altın fiyatları tuzla buz oldu! 3 Ekim 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Geçen haftadan itibaren sert düşüş kaydeden altın fiyatları adeta tuzla buz oldu. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 3 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

'Gram altın için uyarım var' diyen İslam Memiş altın borcu olanlara seslendi: İnanmayın...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olup olmayacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın için uyarım var'' diyerek altın borcu olanları uyardı. İşte o açıklama...

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

Altın Örümcek Ödülleri Haberi

Altın Örümcek Ödülleri

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı. Garanti Mortgage web sitesi, bu yıl 14.’sü düzenlenen Altın Örümcek kapsamında; “Bankacılık ve Finans” kategorisinde en iyi site seçilirken; “En İyi Kurumsal Web Sitesi” ve “En İyi Mobil Site” kategorilerinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Garantimortgage.com bu başarısıyla, son 5 yılda banka siteleri dışında bankacılık finans dalında birincilik alan ilk site oldu.

En güncel tasarım trendlerinin kullanıldığı, yenilikçi ve kolay bir ara yüze sahip GarantiMortgage.com, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen yapısıyla dikkat çekiyor. “Mortgage Nedir?”den başlayarak mortgage hakkında bilgi verilen siteden yayınlanan “Mortgage TV” aracılığıyla, video anlatımlarına da yer veriliyor. Mortgage kullanacaklara adım adım bir yol haritası sunan sitede,...