29 / 03 / 2024

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.



Ege Yapı, Bağcılar'da geliştirdiği Batışehir Projesi için yenilediği internet sitesiyle Altın Örümcek Ödüllerinde finale kaldı.


Şirket açıklamasına göre, Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.


İnternet sitesi, Gayrimenkul & Emlak kategorisinde 24 Nisan'a kadar halk oylamasına da açık olacak. Altın Örümcek Ödülleri çerçevesinde jürinin birinciliğe layık bulacağı adayların yanı sıra halk oylamasıyla da farklı birinciler çıkabilecek.


Açıklamaya göre, Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir'in yüzde 93'ü tamamlanmış durumda bulunuyor. Yüzde 70'i peyzaj alanları ve sosyal alanlara ayrılan Batışehir, mimari çözümleri, spor alanları ve çevresel düzenlemeleri ile öne çıkıyor.


Bugün için yaklaşık 6 bin 500 kişiye ev sahipliği yapan Batışehir, tamamlandığında 15 bin kişinin evi olacak. Batışehir, alışveriş caddesi, Doğa Koleji okulu, Four Points By Sheraton Hotel'i, konutları, rezidans bloku, serviced apartments konseptli Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir bloku ve ofisleri ile Türkiye'nin hayata geçen ilk karma projesi özelliğini taşıyor.




AA




Haber Son An Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Ege Yapı Bağcılar'da geliştirdiği Batışehir Projesi için yenilediği internet sitesiyle Altın Örümcek Ödüllerinde finale kaldı.  Şirket açıklamasına göre. Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.  İnternet sitesi, Gayrimenkul & Emlak kategorisinde 24 Nisan'a kadar halk oylamasına da açık olacak. Altın Örümcek Ödülleri çerçevesinde jürinin birinciliğe layık bulacağı adayların yanı sıra halk oylamasıyla da farklı birinciler çıkabilecek. 


Son An


Geri Dön