27 / 04 / 2024

altın son durum

altın son durum

Para politikalarındaki sert sıkılaşma ve resesyon endişeleriyle emtia piyasalarında yaşanan düşüşler hız kazandı. Peki altın, platin, paladyum, gümüş ve doğalgaz ile tarım emtialarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! İslam Memiş'ten uyarı: Rüzgar tersine döndü, hemen hazırlığınızı yapın!

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın yatırımcıları için son dakika açıklaması yaptı. İşte yatırımcıların gözdesi altın için tarih veren İslam Memiş'in o açıklamaları...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına satmayın uyarısı! Kritik tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve para kurunda yaşanan hareketlilik için al-sat yapacak olanlara ciddi bir uyarıda bulundu. Memiş, "Satan kaybeder" dedi ve kritik tarihi açıkladı.

Analistlerden kritik altın uyarısı! Bu hafta piyasaları neler bekliyor? Altın fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Uzmanlardan altın fiyatları için kritik uyarılar geldi. Peki altın fiyatları artacak mı? Altın piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Ünlü analist ‘Elimde TL olsa hemen altın alırdım’ dedi! Altında son durum ne? İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları 13 Ağustos günü de anlık olarak takip ediliyor. Canlı altın fiyatlarında meydana gelen son gelişmeler ve altın fiyatları haftanın son günü de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İşte 13 Ağustos 2023 Pazar günü altın fiyatları...

Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları!

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum ve anlık altın fiyatları hem 7’den 70’e herkese tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 1700 TL sınırını aşarak yeni bir rekor daha kıran altında son dakika fiyatlar sorgulanıyor. İşte altında son durum...

Gram altında rakam verildi: Uzmanlar gram altın için 2 bin TL'yi işaret etti! Son dakika! 

Gram altındaki son durum merak ediliyor. İki uzman isim gram altının 2 bin liraya yükseleceğine dikkat çekerek, önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

Altın bugün ne kadar? 6 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.121,46 liradan satılıyor. 6 Ocak 2023 yani bu yılın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 5 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.106,42 liradan satılıyor. 5 Ocak 2023 yani bu yılın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 4 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.114,96 liradan satılıyor. 4 Ocak 2023 yani bu yılın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 3 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.107,75 liradan satılıyor. 3 Ocak 2023 yani bu yılın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 1 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Ocak altın fiyatları!

altın son durum Haberi

altın son durum

Küresel çapta agresif bir şekilde sıkılaşan para politikalarının resesyon endişelerinin yükselmesiyle emtia piyasasında da satış eğilimi hız kazandı. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü 28 seneden sonra ilk kez 75 baz puanlık faiz artışına gitmesi ve şahin politikaların süreceğine ilişkin sözle yönlendirmeler yapmasının ardınsan piyasalarda resesyon fiyatlaması güç kazanmaya başladı.

Söz konusu endişeler küresel pay piyasalarında satış baskısının artmasına sebep olurken, tahvil piyasalarında da oynaklığın devam ettiği görüldü. Bu gelişmelerle emtialara talepteki azalış da sürdü. 

İşte emtia piyasalarındaki son durum ve yaşanan gelişmeler...

ALTIN YÜZDE 1.7 DÜŞTÜ 

Geçtiğimiz hafta altınyüzde 1,7, platin 4,3, paladyum 6,2, gümüş yüzde 1 düşüş sergiledi. Analistler şahin politikaların küresel büyüme üzerinde neden olduğu endişeler gerekçesiyle değerli metallerin olumsuz etkilendiğine dikkat çekti. Elektrikli araçların üretimi arttıkça paladyuma talebin...