26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına satmayın uyarısı! Kritik tarihi verdi!

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına satmayın uyarısı! Kritik tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve para kurunda yaşanan hareketlilik için al-sat yapacak olanlara ciddi bir uyarıda bulundu. Memiş, "Satan kaybeder" dedi ve kritik tarihi açıkladı.



FED'in Mayıs ayı toplantısında aldığı 50 baz faiz artırımı kararının ardından piyasalar da ciddi hareketlilik yaşanmaya başlandı. Altın ciddi iniş çıkışlar yaşadı ve dolar da 14 TL kabuğunu kırmaya başladı.

Bu gelişmelerin ardından altın düşer mi? dolar ne kadar yükselir? gibi soruların yanıtları da araştıtılmaya başlandı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise satış yapanlara önemli uyarılarda bulundu. Altın ve döviz satmak için uygun tarihi bekleyen yatırımcılara İslam Memiş'ten "Satmayın" uyarısı geldi.

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına satmayın uyarısı! Kritik tarihi verdi!

Altının yükseliş ve düşüşleri Mayıs ayının 2. haftasında da devam ederken, baskılanan dolar ise 15 TL seviyelerine gelmeye başladı. Her açıklamasında Temmuz ayında büyük sıçrayışların olacağının ifade eden İslam Memiş, yine bu analizini dile getridi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön