19 / 04 / 2024

Altındağ çarşıları

Altındağ çarşıları

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında yüzde 4,3 azalış ile beklentilerin altında seyretti. Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR), mart ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini duyurdu.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Gram altın yatırımcılarına tam bu kadar kazandırdı! Altında şok düşüş sürecek mi? Yatırımcılar şimdi bakın!

Gram altın ve ons altında düşüş devam ediyor. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Sert yükselişten sonda düşüşe geçen gram altının seyri merakla takip ediliyor. Peki, gram altında yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...

Altındağ çarşıları Haberi

Altındağ çarşıları

Doğantepe Mahallesi’nde güneş gibi parlayan çarşı ve düğün sarayı projesi tamamlandı. Tesisin alt katında hizmet verecek olan Yunus Market’in açılışı, Altındağlıların katıldığı bir törenle gerçekleşti. Marketin açılış kurdelesini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kesti. Açılışa Altındağlıların hayır duaları eşlik etti. Kısa bir süre sonra diğer bölümleri de hizmete girecek olan yatırım, Altındağlılar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.


“Bu çarşı büyük bir eksikliği ortadan kaldırdı.”


Başkan Tiryaki törende yaptığı konuşmada, Altındağ’daki gelişimin büyük bir hızla devam ettiğini, her geçen gün Altındağ’da yeni işletmeler açıldığını söyledi. Altındağ’daki dönüşümün herkes tarafından takip edildiğini dile getiren Başkan Tiryaki, bölge esnafının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Tiryaki, Doğantepe Mahallesi’ne yapılan çarşının büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını vurgulayarak “Yapılan bu çarşılar Altındağ’ın daha modern bir hale gelmesine...