26 / 04 / 2024

Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı restorasyon

Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı restorasyon

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan 2 tarihi yapının Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu yaptırılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika! Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ekonomik gelişmelerin etkisiyle altın fiyatları da yeniden yükselişe geçti. Gram altın, çeyrek altın, tam altında son dakika... Tek tek açıklanan 3 Eylül 2023 altın fiyatlarına inanamayacaksınız...

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı! Başvurular resmen yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı... Başvurular resmen yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen Temmuz 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı restorasyon Haberi

Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı restorasyon

ÜST HAKKI TESİS EDİLEREK RÖLÖVE-RESTİTÜSYON-RESTORASYON VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPTIRILACAKTIR


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Ankara İli Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilen 3 (üç) tarihi yapının aslına uygun olarak Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı zarf usulü ile ayrı ayrı ÜST HAKKI tesis edilerek yaptırılacaktır.

1 - İhale 18/02/2016 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye ENCÜMENİ'nce yapılacak olan ihalede listedeki sıra takip edilecektir.

2 - İhaleye konu taşınmazların şartnamesi ve taşınmazlara ait geniş bilgi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hisarpark Caddesi Konya Sokak No: 46 Ulus/Altındağ adresinde bulunan KÜLTÜR ve TABİAT DAİRESİ BAŞKANLIĞI İhale ve...