26 / 04 / 2024

altındağ inşaat kazası haberleri

altındağ inşaat kazası haberleri

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Filistinliler kendi topraklarında inşaat izni alamıyor!

Kovid-19 salgınının işgal altındaki Filistin topraklarında sıkıntılar oluşturuyor. Filistinlilere Yardım Koordinatörü Mahmud Elhafif, Filistinlilerin kendi topraklarında inşaat yapma izni alamadığını belirtti.

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Taksim Meydanı'nda inşaat yaza başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tartışma konusu olan beton görüntüsü nedeniyle eleştirilen Taksim Meydanı'nda inşaatın yaza başlayacağını söyledi.

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

altındağ inşaat kazası haberleri Haberi

altındağ inşaat kazası haberleri

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesi çöktü. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çöken iskele sonucu iki işçi yaşamını yitirdi.

Ankara Altındağ Beşikkaya Mahallesi 1922. Sokak üzerindeki iskelede çalışan Şaban ve Mustafa Tınış kardeşler, yaşamlarını yitirdi.

Şaban ve Mustafa Tınış kardeşlerin cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma dahilinde inşaatın müteahhidinin ifadesi de alındı.

Şaban ve Mustafa Tınış kardeşlerin cenazesi Ordu'nun Kumru ilçesinde  toprağa...