23 / 04 / 2024

Altındağ Konutları fiyat listesi

Altındağ Konutları fiyat listesi

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen Altındağ Konutları projesi 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. İzmir Altındağ Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Altında flaş fiyat. Evinde altın olup da bu rakamı görenlerin gözleri yuvasından fırladı. Tarihi bir rakam

Altın fiyatlarının ne olacağı merak edilmeye devam ediyor. Altında son olarak ortaya atılan bir fiyat da büyük bir yankı uyandırdı.

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında işlem görüyor. Piyasalar yakından takip edilmeye devam ediliyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi?

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 şŞbat 2023 fiyat listesi…

Poco X5 Pro sahne ışıkları altında! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Xiaomi'nin yükselen yıldızı Poco X5 Pro sahne ışıkları altında. Peki, Poco X5 Pro fiyatı ne kadar? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu sınıfta 1 milyonun altında bulmak zordu! Hyundai’dan çılgın Staria kampanyası! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hyundai yeni yılda 2022 model Staria aracının fiyatını belirledi. Sınıfında bir milyonun altında olmayan araç uygun fiyatla satışa sunuldu. İşte Staria’nın fiyatı ve özellikleri…

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altındağ Konutları fiyat listesi Haberi

Altındağ Konutları fiyat listesi

Kavuklar Gayrimenkul tarafından inşa edilen Altındağ Konutları'nda toplam 96 bin 477 metrekare kapalı alan mevcut. 3 blok halinde yükselen projenin 2 bloğu 32 katlı, diğeri ise 19 katlı olarak tasarlandı.


İzmir Altındağ Konutları iletişim için 0232 435 46 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


İzmir Bornova'da yer alan Altındağ Konutları 37 bin 879 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Konut bloklarının alanı 66 bin 151 metrekare olarak belirlenen projede teslimleri 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Toplam 1.198 adet dairenin bulunduğu Altındağ Konutları'nın bu ay içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projenin sosyal donatı alanları içerisinde; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanlarına yer...