27 / 04 / 2024

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.



Çeyrek altın, hem takı hem de hediye olarak alınan altınlar içerisinde ilk sırada yer alıyor. Düğünlerin, günlerin ve yatırımcıların gözdesi olan çeyrek altın şimdi de bileklikle buluştu. Son zamanlarda kadınların kolunda sıkça görülen çeyrek altın bileklikler trendler arasına girdi. 

Hemn zarif hem de şık bir görüntüye sahip olan çeyrekli altın bileklikler binlerce kadın tarafından merak ediliyor. Çeyrekli altın bilekliler hem günlük hayatta hem de düğün ve davetlerde sıkça tercih ediliyor.

Peki trednler arasında yer alan çeyre altın bileklik fiyatı ne kadar? Çeyrekli altın bileklik fiyatı kaç lira? Çeyrekli altın bileklik fiyatı akç TL? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön