29 / 03 / 2024

Altındağ satılık fabrika

Altındağ satılık fabrika

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını 30 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Kiralık ve satılık konut fiyatlarında şok açıklama! Uzman isim her şeyi tek tek anlattı!

Konut sektöründeki satışlar nisan ayında düştü. Bu düşüş satılık ev fiyatlarını etkiler mi, ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Altındağ'da 30 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını 30 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 32.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Dairesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsası 32 milyon 517 bin 886 TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 24 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

Altındağ satılık fabrika Haberi

Altındağ satılık fabrika

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. 

T.C. ANKARA 9. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mah., 70081 Ada, 15 Parsel sayılı taşınmaz. Taşınmaz, Karacaviran Mahallesi'nde Özal Bulvarı üzerinde 44 kapı numaralı binanın da üzerinde bulunduğu parseldir. Parselin Esenboğa Havaalanına giden Özal Bulvarı'nda 130,00 mt cephesi mevcuttur. Mahallinde yapılan incelemede parsel üzerinde, 3 bodrum, zemin ve 1 normal katlı betonarme-karkas olarak inşa edilmiş ve 19 yıllık bina, batısında su deposu, projesinde matbaa olarak tariflenmiş, bulvar cepheli yanın güneyinde kalan bodrum+zemin+2 normal kattan oluşan yaklaşık 40...