19 / 04 / 2024

Altındağ Servis Parkı ne zaman açılacak

Altındağ Servis Parkı ne zaman açılacak

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

Altındağ Karacaören’e yeni park!

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Altındağ'da 650 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi’nde çok yakında yapımına başlanacak 200 dönüm büyüklüğündeki dev park için bölgedeki yıkım çalışmalarını tamamladı. 650 gecekonduyu yıkan Altındağ Belediyesi, park için ihale sürecini de tamamladı.

Altındağ’a 30 bin metrekarelik park!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye tam 38 dev park kazandırdı. 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise bu zincirin son halkası oldu. Yıldız Parkı coşku dolu bir törenle açıldı.

Altındağ Yıldız Parkı açıldı!

Göreve geldiği günden itibaren yemyeşil bir Altındağ için çalışan Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye tam 38 dev park kazandırdı.

Altındağ Servis Parkı ne zaman açılacak Haberi

Altındağ Servis Parkı ne zaman açılacak

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımında sona yaklaşıldı. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözüme kavuşacak. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yapımı devam eden Servis Park projesi, servisçi esnafın büyük beğenisini topladı. Araçlarını Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bulunan boş alana park etmek zorunda kalan servislerin hem mahalle halkı için, hem de servisçilerin kendisi için sıkıntı oluşturduğunu söyleyen Başkan Balcı "Bu sorunu da çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Servis Parkımız şimdiden tüm esnafımıza hayırlı olsun" dedi. 7 bin metrekare arazi üzerine kurulan "Servis Park" ile servis araçlarının kaldırım ve yol işgalinin önüne geçilecek.