27 / 04 / 2024

Altındağ sıfır moloz

Altındağ sıfır moloz

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Peugeot'dan sıfır otomobilde indirim kampanyası! Peugeot kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Sıfır otomobil hayalinizi Peugeot ile gerçekleştirmeniz mümkün. Marka, tarafından bir kampanya duyurdu ki, bayiye giden altında sıfır otomobil ile geri dönecektir. İndirim değerindeki kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanya detayları.

Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor! Sıfır araçlarda yeni yıl fırsatı! 

Sıfır araç alacaklar için dev kampanya başladı. Ocak'ta Dacia alanlar ödemelere Ağustos ayında başlıyor. İşte kampanyanın ayrıntıları ve Dacia 11 Ocak 2024 fiyat listesi...

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Sıfır araç alacaklar acele etmeyin! 2024'te daha uyguna araba alınabilecek!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında sıfır araç alacakların acele etmemesi gerektiğini belirtti. İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

Ticaret Bakanlığı'ndan 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı!

Ticaret Bakanlığı 2. el araç satış ilanlarında sıfır atarak tüketiciyi aldatanlara uyarı yaparak, gerçeklik taşımayan nitelikteki ilanları verenler hakkında idari para cezası uygulanabileceğini belirtti.

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar

İnternetten en sık araştırılan konulardan biri de sıfır araba fiyatları oldu. Haziran 2023'ten itibaren 600 bin TL altında fiyat-performans bakımından en iyi otomobilleri sizin için liste halinde yayınladık. Ayrıntılar haberimizde.

Altındağ sıfır moloz Haberi

Altındağ sıfır moloz

Halk sağlığını tehdit eden ve çevre kirliliği oluşturan molozlara karşı harekete geçen Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde bulunan moloz atıklarını temizledi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatıyla 2 ay süresi boyunca Önder Mahallesi'nde hummalı bir çalışmalar başlatan ekipler, yıkılan gecekondulardan kalan 4 bin kamyon molozu kaldırdı. Titiz bir çalışma yürüten ekipler Önder Mahallesi'ni pırıl pırıl bir hale getirdi. Daha önce Hacı Bayram Mahallesi'nde kapsamlı bir çalışmalar yapan Altındağ Belediyesi'nin Gültepe Mahallesi'ndeki moloz temizliği çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Altındağ'ın kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için talimat verdiğini ifade eden Başkan Balcı, "Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gerekli talimatları verdik. Yapılan çalışmalar neticesinde 4 bin kamyon...