26 / 04 / 2024

altındağda satılık dükkan

altındağda satılık dükkan

Altındağ Belediye Başkanlığı, Aktaş Mahallesi'nde bulunan 1.736 ve 2 bin 86 metrekare alana sahip dükkanlarını satmak için ihale açtı

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Fatih'te 7,4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Fatih İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan dükkan İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından satışa sunuluyor. Dükkanın satış değeri 7 milyon 440 bin TL olarak belirlendi. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

altındağda satılık dükkan Haberi

altındağda satılık dükkan

Satışa çıkarılan dükkanların tahmini bedelleri; 1 milyon YTL olup 30 bin YTL geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 16 Nisan 2008 saat 16.00'da Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binası'nda kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Söz konusu taşınmazların satışına katılmak isteyenler şartnameyi Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden temin...