29 / 03 / 2024

altındere yaşam projesi son durum

altındere yaşam projesi son durum

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

TCDD'den Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi açıklaması!

TCDD Genel Müdürlüğü, Söğütlüçeşme İstasyon ve Yaşam Merkezi Projesi'yle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Park Yaşam Santorini projesi mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de Park Yaşam Santorini Projesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Körfez manzarasına sahip olacak proje,  “Mahallede yaşam var” sloganıyla ön plana çıkıyor.

altındere yaşam projesi son durum Haberi

altındere yaşam projesi son durum


Trabzon Maçka'da bulunan Altındere Vadisi’nde turizm amaçlı olarak hayata geçirilmesi planlanan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile birlikte yürütülen proje için 5 milyon 189 bin TL'ye yapılan ihale kapsamında kır kahvesi, kır lokantası, idare ve ziyaretçi merkezi ile peyzaj düzenleme işi gerçekleştirilecek.

Projenin tamamlanmasındasn sonra Altındere Vadisi’nin cazibe merkezi haline geleceğini dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konuyla ilgili olarak, “DOKA ile birlikte yürüttüğümüz proje kapsamında Trabzon’umuzun turizm açısından büyük bir kazanım sağlayacağına inanıyoruz. Sümela Manastırı’nın da hizmete açılmasının ardından Altındere Vadisi, turizm merkezi olacak. Trabzon markasını güçlendirecek çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Turizmi ve turisti çeşitlendirmek için projeler geliştiriyoruz. Trabzon’un turizm kenti olması noktasında tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde...