26 / 04 / 2024

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.




Trabzon Maçka'da bulunan Altındere Vadisi’nde turizm amaçlı olarak hayata geçirilmesi planlanan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile birlikte yürütülen proje için 5 milyon 189 bin TL'ye yapılan ihale kapsamında kır kahvesi, kır lokantası, idare ve ziyaretçi merkezi ile peyzaj düzenleme işi gerçekleştirilecek.

Projenin tamamlanmasındasn sonra Altındere Vadisi’nin cazibe merkezi haline geleceğini dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu konuyla ilgili olarak, “DOKA ile birlikte yürüttüğümüz proje kapsamında Trabzon’umuzun turizm açısından büyük bir kazanım sağlayacağına inanıyoruz. Sümela Manastırı’nın da hizmete açılmasının ardından Altındere Vadisi, turizm merkezi olacak. Trabzon markasını güçlendirecek çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Turizmi ve turisti çeşitlendirmek için projeler geliştiriyoruz. Trabzon’un turizm kenti olması noktasında tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Geri Dön