29 / 03 / 2024

Altınhas Holding A.Ş

Altınhas Holding A.Ş

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin istişareleri ve Altınhas Holding A.Ş ortaklığında kurulan İş Altınhas, Kasaba projesi 3. etaba başlıyor. Kasaba 3. Etap basın toplantısı 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda saat 10:00'da gerçekleşecek.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Gram altın 1.880 TL olacak! İslam Memiş altını çizerek tarihi açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili ''Fırtına öncesi sessizlik, hazırlık yapılmalı'' diyerek gram altının 1.880 TL olacağı tarihi altını çizerek açıkladı. 

Altın atağa geçti! 9 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

9 Ağustos Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları atağa geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira oldu? 9 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Koza Altın, yeni cevher madeni açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketleri arasında yer alan Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir cevher madeni açmak için resmi başvuruyu yaptı. 

Altınhas Holding A.Ş Haberi

Altınhas Holding A.Ş

Türkiye İş Bankası A.Ş'nin istişareleri ve Altınhas Holding A.Ş ortaklığında kurulan İş Altınhas, Kasaba projesi 3. etaba başlıyor. Mart 2003'te 1'inci, Temmuz 2004'te ise 2'inci etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesi, şehirden kopmadan doğayla buluşmayı arzu edenler için dingin bir yaşam sunuyor.


İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes ile İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş'ın katılacağı basın toplantısı 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda saat 10:00'da...